Das Claudoskop: Invidia roade pe Facebook

Primul telefon oficial de la Firefox. People are awesome, ediția 2013. Facebook te poate face invidios. Das Claudoskop.
{poza:stanga}
 
Google pregătește un telefon 100% fabricație proprie. Se numește X Phone și va fi lansat în primăvara acestui an, anunță qz.com. Va fi produs de Motorola, compania achiziționată de Google în mai 2012. Deși sunt doar speculații, specificațiile noului device ne fac să visăm cu ochii deschiși: ecran flexibil, carcasă de ceramică incasabilă, tehnologie de recunoaștere a gesturilor.
 
Până la telefonul Google, un altul e deja lansat. Este vorba de primul telefon produs de Firefox. Vine dotat cu touchscreen HVGA de 3,5 inci, procesor Snapdragon S1 de 1GHz, 512MB RAM, 4GB memorie de stocare, WiFi și cameră de 3 megapixeli. Nu vă bucurați prea tare, este varianta destinată dezvoltatorilor.
 
Invidia de Facebook există! A fost descoperită de către cercetători de la la Universitatea Humboldt din Berlin. Echipa germană a urmărit răspunsurile emoționale exprimate de 600 de utilizatori ai rețelei sociale. Cauzele de frustrare sunt numeroase, însă una a ieșit mai tare la suprafață: pozele de vacanță ale celorlalți utilizatori sunt la baza a peste jumătate dintre reacțiile de invidie.
 
People are awesome. Ediția 2013. Un mashup de video-uri în care oamenii fac lucruri incredibile!
 

 
Un top 10 al celor mai înalte clădiri care vor fi construite în acest an. Pe primul loc în listă se regăsește turnul Eton Place Dalian, o clădire de 383 de metri ce va fi ridicată în China.
 
{poza:stanga}