YouTube.RON

Disponibilă începând de azi oficial și în variantă .ro, cea mai mare platformă de video sharing va permite oricărui producător de conținut autohton să scoată bani din propriile creații, în funcție de succesul măsurat în vizualizări.

Published
Categorized as Tech

Branduri pe faţă

Ce se întâmplă când statistica se intersectează cu biologia în interes de marketing? Codarea facială este cel mai în vogă instrument biometric de testare a emoțiilor consumatorilor, iar tehnologia va fi disponibilă în scurt timp și în România.

Published
Categorized as Tech

Iașiul numără malware-uri de după atentatul de la Boston

Scammeri din toată lumea au profitat de tragedia de la maratonul din Boston de luni pentru a lansa campanii de malware. Românii de la Bitdefender au făcut o estimare a volumului de mesaje dăunătoare generate pe seama atentatelor.

Published
Categorized as Tech

Cronica unor boli vindecate

O soluție medicală mobilă ar putea salva de la moarte un sfert din populația României. Este dezvoltată de patru studenți timișoreni, care ne vor reprezenta în vară la concursul Microsoft Imagine Cup din Rusia.

Published
Categorized as Tech

Oracool. Antropologia generației Y

14-24, targetul de vârstă atât de drag publicitarilor, își etalează de bună voie preferințele de tot soiul într-un oracol mai mare decât orice curte a școlii. Rezultatul se numește 1424.ro și este cel mai recent efort de înțelegere a primei generații de români 2.0.

Published
Categorized as Tech

The Startups Bay

Webantreprenori din toate țările, uniți-vă pe luciul oceanului! Cei care tânjesc la Silicon Valley, dar nu au viză de SUA, sunt așteptați la bordul USS Blueseed, compania plutitoare printre ai cărei căpitani e şi românul Dan Dăscălescu.

Published
Categorized as Business

(01) Aprilie spulberat

Twitter pe bani pentru vocale; se închide YouTube; căști pentru pisici de la Sony; costume de Iron Man la un sfert de milion de dolari – giganții tehnologici ne duc de nas cu promisiuni cusute cu ață foarte albă în prima zi de aprilie.

Published
Categorized as Tech

Romanian TreatmNet

Das Cloud analyses the answers to the question “What do Google searches of the past three years reveal about the Romanian web surfer’s health?”, and brings you a premiere diagnosis in Romania’s data journalism.

Published
Categorized as Tech Tagged